Köp Australian Cattle Dogvalpar

Australian Cattle Dogvalpar från Australian Cattle Doguppfödare

Australian Cattle Dog uppfödare med Australian Cattle Dog hundvalpar

 

Vi heter numera KENNELKATALOGEN

Besök vårt nya forum for hundintresserade!
[Hvalpe til salg i Danmark][Valpe selges i Norge][Valpar Island][Svenska Valpar till salu][Suomi] [Hunde, Welpen, Züchter]

Hunduppfödare, var först i listan. Sponsra din länk!
Valpindikator: Vi har valpar:   Inga valpar just nu: 

Visa Valpannonser
Puppies for sale from http://www.bushbugs.se  
Hemsida: Bushbug`s  
Beskrivning: Uppfödning i liten skala av Cattledogs till aktiva människor. En allround hundras som passar till det mesta. Agility, lydnad, TjH, bruks, vallning eller kantarellsök. 2 kullar planeras 2009. Kull 1. e: TJH (FM), LP1, NordJV-03, FIN/SUCH. Hkl Spår, Lkl Sök, Lkl Bevakning. Lydnadsklass 2. Red-Alert`s Dewi. Distriktsmästare FM hundar 2008. SM 10: a i Bevakning 2008. Vallar får. GK ”Herding Test”. http://www.aussieactionskennel.se/ u: KORAD Bushbug`s Acuity Amazon (Ammy). En hund med sisu, arbetsvilja och kamplust. Vig, snabb och stark & fina vallanlag, duktig på bla. blodspår, 2cert. Kull 2. e: KORAD NordJV-07 Sweet Azur`s Chico. Min import från Danmark. En ung hane med framtiden för sig. Tävlar Lydnadsklass 1, bortlottad från Akl spår samt inställt MT, men fodervärden Maarit kör hårt med tävlingar under 2009! 2 Cert & 2 Cacib. Kvalat till Crufts. u: INTUCH, NUCH, DKUCH, NORDJV-03 Cyndee Des Poenjaap, import BE. En extra förig alphatik som spårar som en gudinna och vallar bra. Kvalat till Crufts. Läs mer om hundarna på hemsidorna: http://www.bushbugs.se och www.freewebs.com/rednblue/chici.htm Leverans av valpar beräknas till sommaren. Välkomna med intresseanmälan. Vänligen uppge namn, adress och telefonnummer.
(Hits:9)

Puppies for sale from http://www.bushbugs.nu  
Hemsida: Kennel Bushbug`s Kumla  
Beskrivning: Bushbug's, som ligger strax utanför Kumla, bedriver uppfödning i liten skala men av hög kvalitet av Australian Cattle Dogs. Australian Cattle Dog är en intelligent, aktiv och mångsidig ras. Att leva med en Australian Cattle Dog är ett åtagande som garanterat ändrar ägarens liv - vare sig du väljer att använda din hund som kompanjon inom någon av bruksgrenarna, som tjänstehund, till vallning av boskap eller till agility. Välkomna in på min hemsida.
(Hits:98)

Puppies for sale from http://www.oldswampers.se  
Hemsida: Schäfer & Australian Cattledog. Old Swamper's kennel  
Beskrivning: Jag bedriver uppfödning av schäfer i liten skala med inriktning på bruks- och tjänstearbete. Jag baserar min avel på öppna och tillgängliga hundar som har mycket stor arbetskapacitet, bra nerver och bra dådkraft. Jag vill kunna erbjuda hundar till tävling eller tjänst, som även fungerar i familjen. I mitt avelsarbete använder jag endast sunda hundar med en stark och funktionsduglig kropp.Jag har även två cattledogtikar som jag tränar med. Framtiden får utvisa om det blir några cattledog kullar så småningom. Jag har samma mål med min tilltänkta avel på cattledog som med schäfer, jag vill kunna erbjuda en sund och mentalt bra hund till ett aktivt hem.
(Hits:95)

Page:1


Vi har totalt 3020 hundannonser i databasen
Powered by © Chipmunk Directory
Valpar till salu, til salg, hundar till salu, til salg