Köp Australisk Terriervalpar

Australisk Terriervalpar från Australisk Terrieruppfödare

Australisk Terrier uppfödare med Australisk Terrier hundvalpar

 

Vi heter numera KENNELKATALOGEN

Besök vårt nya forum for hundintresserade!
[Hvalpe til salg i Danmark][Valpe selges i Norge][Valpar Island][Svenska Valpar till salu][Suomi] [Hunde, Welpen, Züchter]

Hunduppfödare, var först i listan. Sponsra din länk!
Valpindikator: Vi har valpar:   Inga valpar just nu: 

Visa Valpannonser
Puppies for sale from http://www.vitterklippens.com  
Hemsida: Australisk Terrier . Australsk Terrier.  
Beskrivning: 

 

Nu är de här! Söker du en fin familjemedlem, livskamrat och kompis? Valparna är födda den 3 och 4 januari. Flyttklara under våren vid 8 veckors ålder men kan gärna stanna några extra veckor.
Australisk Terrier är en kelig, lättlärd, lagom stor ras - är pigga och kavata, som trivs väldigt bra i människans sällskap. Passar både i staden och på landet.Passar lika bra som sällskapshund som till lydnad, agility och bruks. Fäller inte.  Meriterande föräldrar - Du behöver inte bli bländad av meriter men utställda hundar har visat att de klarar en stökig utställningsmiljö och att bli hanterade av främmande människor. Rasrena hundar undersöks i förebyggande syfte för att undvika att sprida vissa ärftliga sjukdomar vidare. Vi uppfödare ögon- och patellaundersöker avelsdjuren i förebyggande syfte. Valparna blir uppvuxna inne i mitt hem där mor och ibland far finns till hands för uppfostring. De träffar även andra hundar.
Flytten - När det är dags att flytta till eget boende, vid minst 8 veckors ålder, får de med sig ett litet ´´startkit´´, som innehåller den mat de är vana att äta, SKK:s valpfilm och broschyr. Valpar som är uppfödda hos mig är vid leverans till dig: registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade, id-märkta och veterinärbesiktigade. En 3 – årig Dolda fel försäkring tecknas av mig. Jag hjälper även till att teckna en fungerande individuell Juniorförsäkring. Jag upprättar också Svenska Kennelklubbens godkända köpeavtal. Jag har lång erfarenhet av rasen och varit den trogen sedan 1983. Titta runt på min hemsida och finner du inte svar på de frågor du har ring eller maila mig.
Tele: 070-3640795.

*   *   *   *   *   *   *   *   *
AUSTRALIAN TERRIER -  Contact me if you want more information about Australian Terrier puppies

My address is
Ulla-Britt Norgren
Getingstabodum 155
SE-890 50 Björna
Sweden
Phone nr: Int. Acc. Code+ 46-663-411 38
Phone nr: 0663-41138

Mobile phone: Int. Acc. Code+ 46-70-364 07 95
Mobile phone: 070-3640795

 

(Hits:14)

Puppies for sale from http://www.vitterklippens.com  
Hemsida: Australisk Terrier  
Beskrivning: Australske Terrier - besøg vores hjemmeside og læs mere om vores dejlige hunde. www.vitterklippens.com
(Hits:4)

Puppies for sale from http://www.vitterklippens.com  
Hemsida: Australisk Terrier  
Beskrivning: AUSTRALISK TERRIER valpar flyttklara till sommaren 2008. Föräldrarna är meriterade friska och sunda. Registrerade i SKK, vaccinerade ,vetbesiktade,ID-märkta, dolda fel försäkring i 3 år,Skk,s köpeavtal, video, startpaket mm mm Valparna föds upp i mitt kök och får flytta tidigast vid 8 veckors ålder. Maila så sänder jag dig mera information. 41138@telia.com
(Hits:7)

Puppies for sale from http://wahlund.mine.nu  
Hemsida: My aussieworld  
Beskrivning: Har just nu min första valpkull. Har inte registrerat något kennelnamn än men det kanske kommer. Enligt SKKs bestämmelser måste man ha kennelnamn from sin 3:de kull. Mina hundar är kära familjemedlemmar!
(Hits:88)

Puppies for sale from http://nellyson.mine.nu  
Hemsida: Kennel Nellyson  
Beskrivning: Liten uppfödning av aussie i hemmiljö.
(Hits:77)

Page:1


Vi har totalt 3020 hundannonser i databasen
Powered by © Chipmunk Directory
Valpar till salu, til salg, hundar till salu, til salg